Gumilap malom játék 3x100x100 cm (barna, zöld, vörös)

16.300 Ft
A világ egyik legnépszerűbb játéka nálunk gumilapból készül! Gumilapból készült malom Játék fa bábukkal. A malomjáték változatlanul a világ egyik legnépszerűbb kétszemélyes, stratégiai társasjátéka kicsiknek és nagyoknak. 100 x 100 cm méretű 3 cm vastagságú gumiból készült malomtábla 2 x 9 db (világos és sötét) fabábúval.
Kiszerelés

Gumilapból készült malom Játék fa bábukkal. A malomjáték változatlanul a világ egyik legnépszerűbb kétszemélyes, stratégiai társasjátéka kicsiknek és nagyoknak. 100 x 100 cm méretű 3 cm vastagságú gumiból készült malomtábla 2 x 9 db (világos és sötét) fabábúval.
A játék célja, hogy az ellenfél korongjait a tábláról levegyük, illetve olyan játékhelyzetbe hozzuk az ellenfelet, hogy a továbbiakban ne tudjon lépni.
Ennek elsődleges módja a malmok kialakítása (függőleges vagy vízszintes sorokban három korong egymás mellett), ugyanis egy malom létrejöttével levehetünk egy korongot az ellenfél készletéből (abból, ami a táblán van). Ha valakinek csak két korongja marad, elvesztette a játékot, mert már nem tud malmot kialakítani.

A legjobb eredmény érdekében a gumilapokat vízszintes beton felületre kell ragasztani gumilap ragasztóval, és gumilap szegéllyel, fa vagy beton kerettel kell szegélyezni. 

Mielőtt újrahasznosított gumilap vásárlása mellett döntene,  kérjük, olvassa el tájékoztatónkat a termékek jellemző tulajdonságairól.

 

 

Jellemzők

Vastagság 3 cm
Szin zöld, barna, vörös
Méret 100 x 100 cm
Rögzítés módja Ragasztás
Kiszerelési egység db