Gumi járólap, 3x50x50 (zöld, fekete, vörös)

2.540 Ft
FIGYELEM! A szállítási díjak országosan eltérőek, (távolság, megrendelt mennyiség, autó méret) ezért a szállítási módnál kérem a GUMILAP RENDELÉSI lehetőséget válasza és ügyintézőnk felveszi Önnel a kapcsolatot a legkedvezőbb szállítási kalkuláció miatt
Kiszerelés

Gumilaphoz

Az esésvédő gumilapok funkciója, hogy megfelelő biztonságot nyújtson önfeledten játszó gyermekének, megvédve őt a nagyobb balesetektől.
Az esésvédő gumilapok kiváló vízelvezetéssel rendelkeznek, könnyen takaríthatóak, valamint sima és rugalmas felületének köszönhetően kíméli az ízületeket, csökkenti a ficamok és törések kockázatát.

A gumilapok újrahasznosított gumiból készülnek, így jelentve költésghatékony, valamint környezetbarát megoldást a biztonságos burkolatok kialakításában.

A legjobb eredmény érdekében a gumilapokat vízszintes beton felületre kell ragasztani gumilap ragasztóval, és gumilap szegéllyel, fa vagy beton kerettel kell szegélyezni. Részletekért olvassa el a telepítési és karbantartási útmutatót.

Mielőtt újrahasznosított gumilap vásárlása mellett döntene, kérjük, olvassa el tájékoztatónkat a termékek jellemző tulajdonságairól.

 Minimum rendelési mennyiség BARNA színben: 10 m2

Jellemzők

Vastagság 3 cm
Szin zöld,fekete,barna,vörös
Méret 50 x 50 cm
Esési magasság 100 cm
Rögzítés módja Ragasztás
Minősítés MSZ EN 1176-1 , MSZ EN 1177
Felhasználási terület járda, játszótér, sportpálya
Komplett raklap mennyisége 200 db
Kiszerelési egység db

Letölthető tájékoztatók

> Jótállás