premium-garden-desing---minden-ami-kert-kert-automata-ntzrendszer-gpi-fldmunka-trkvezs-robotfnyr_optimized

 

Tavaszi gyepkarbantartás fontossága

 
Egy gyep életében elengedhetetlen a tavaszi indítási folyamat elvégzése, mert így tudjuk megfelelő kondícióba hozni és így biztosítva, hogy szép, erős és üde legyen gyepünk. Nyilván most a tavaszi gyep indításról beszélünk, de hozzá tenném, hogy ugyanolyan fontos az év közbeni gyep fenntartása és a tél előtt a befejezés is.
 
 
Gyepkarbantartás folyamata 
 
Összefoglalva a következő teendőket javaslom, hogy szép és üde legyen gyepünk.
 
- szükség esetén a gyep szellőztetése, gyep lyuggatássá, homokszórás
- az évszaknak megfelelő tápanyag kijuttatása 
- felülvetés minőségi fűmag keverékkel és betakarása 
- permetezés megfelelő növényvédő szerekkel
- automata öntözőrendszer indítása és a evvel járó karbantartási feladatok elvégzése és az évszaknak megfelelő öntözési idő programozása
 
Ha ezeket a kerti teendőket elvégeztük akkor már jó úton haladunk, hogy szép és üde gyepünk legyen.
Mivel minden kert egyedi ezért a legjobb eredmény elérése érdekében változhat a folyamat, amit egy helyszíni felmérés során megtudunk állapítani. Éppen ezért, ha saját kezűleg szeretné ezeket a feladatokat elvégezni kertjében akkor mindenképp javaslom, hogy mielőtt megtesszi az első lépést kérje szakember véleményét az aktuális feladatok elvégzése miatt. Ha tanácsára van szüksége, vagy kivitelezéssel kapcsolatban szeretne segítséget kérni akkor keresse bizalommal csapatunkat örömmel segítünk, hogy az Ön kertje is szép és üde lehessen.