🌱✨ Tervezzük télen együtt álmaid kertjét, hogy 2024-ben megépíthessük!✨
 
🌳 Miért válaszd a Premium Garden Design csapatát? 🌳
 
🌿 Tapasztalat: Cégünk hosszú évek tapasztalatával rendelkezik kerttervezésben, kertépítésben, kertfenntartásban. és sok más zöldterület kezeléssel kapcsolatos feladatokban!
 
🏡 Teljeskörű szolgáltatás: Kertépítő csapatunk a 3 D-s kerttervezésen át a kertépítést és még a fenntartást is örömmel vállalja! További szolgáltatásaink között szerepel az automata öntözőrendszer kiépítése, robotfűnyíró telepítése, gépi földmunkák, térkövezés, járdák/tipegők kialakítása, fakivágás, zöldhulladék elszállítás és még sok más zöldterület kezeléssel kapcsolatos feladat! Örömmel segítünk akár egy-egy részfeladatban vagy akár egy teljes komplex kivitelezésben is.
 
🔨 Kivitelezés egy kézben: A Premium Garden Design csapatától egy kézből és minden téren egyszerű és kényelmes szolgáltatást kaphat! Cégünk széleskörű tapasztalattal rendelkezik, azonban folyamatos fejlesztéseket és modernizációt végzünk tevékenységünk javítása érdekében, mivel kiemelkedő fontosságúnak tartom a fejlesztést, korszerűsítést.
 
🌻 Minőségi és gyors kivitelezés: Célunk, hogy minőségi anyagokat használjunk fel, és ezzel biztosítsuk, hogy munkánk minősége a felhasznált anyagoktól kezdve egészen a kivitelezésig tökéletes legyen. Minden feladatra megfelelően gépesítve vagyunk ezért így garantált a gyors, és precíz munka.
 
📢 Kommunikáció: Folyamatos kommunikációt tartunk fenn az ügyfeleinkkel, hogy mindig tisztában legyenek a projekt állapotával az átláthatóság érdekében.
 
🔒 Garancia: Az általunk elvégzett munkára több éves garanciát vállalunk, és ráadásul, ha saját kezűleg szeretnéd végezni a fenntartást, szívesen elmondjuk mit és hogyan érdemes csinálni.
 
Cégünk kiemelten a Velencei-tó és 100 km-es vonzáskörzetében vállal kertépítési munkálatokat cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt! Legyen szó kis kertekről vagy nagyobb területekről, mindig készen állunk a feladatra.
 
Egy fantasztikus hírt is szeretnénk megosztani azokkal, akik tervezéssel együtt a kivitelezést is kérnék 2024-re! 🌱🏡
💥 10% KEDVEZMÉNY a kivitelezés munkadíjából!💥 Csak annyi a dolga, hogy erre a hirdetésre hivatkozva keressen fel minket!
 
Látogasson el oldalainkra, hogy felfedezhesse, milyen lehetőségekre számíthat! Tekintse meg néhány kertépítési projektünk előtte-utána képeit!
 
📞 0620/511-7439
📩 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.