Miért jár jól, ha kertépítő csapatunkat válassza kerttervezés ügyben? 
Egyszerű! Mert egy kézben megkaphat mindent a kerttervezéstől a kivitelezésen át, örömmel vállaljuk a fenntartását is! 
 
 
 
 
Előfordul, amikor elég az is, hogy egy alapos átbeszélés során, tudunk segíteni, hogy mit és hogyan érdemes kialakítania, így kihagyható a 3-Ds látványtervezés.
De, ha komplexeb kertépítésről beszélünk, tereptárgyakkal, sütögető, medence kialakítása és elhelyezése, növényágyások kialakítása, növénybeültetési tervek elkészítése, öntözőrendszer tervezése stb... akkor mindenképp ajánlom a látványtervezést.
 
Néhány fontos dolog egy kerttervezés előtt:!

Miért fontos egy kert megtervezése és miért hasznos?


 - fontos a kerttervezés mert rengeteg felesleges bosszúságtól megkímél hiszen előre láthatjuk mi lesz a végeredményt.

- hasznos a kerttervezés mert előre láthatjuk azt is, hogy milyen anyagszükségletekkel kell számolni, illetve az anyagköltségeket is

- a 3 Ds kerttervezés könnyen módosítható, igy egyszerűbb megtudjuk nézni a legideálisabb kialakításokat
 
Mit kell figyelembe venni és mik a teendők egy kerttervezéskor?
 
  • Először is egy helyszíni felmérés, illetve egy alapos átbeszélés veszi kezdetét, hogy megismerjük az igényeket mivel ez alapján indulhat el a kerttervezés.
  • Továbbá milyen stílusú kertet szeretne? Letisztult modern? Vagy inkább egy dús növényesítéssel kialakítót kertet szeretnél? Mindent figyelembe veszünk egy kerttervezéskor, még azt is, hogy számodra mik a kedvenc növényeid és betervezzük azokat is. Mindenképpen az Ön igényéhez szeretnénk alkalmazkodni, nyilván szakmailag úgy alakítjuk ki, hogy az élhető legyen. Fontos az ingatlan stílusa, ezt is figyelembe kell venni egy kerttervezés során, mivel a teljes összkép végül harmóniában kell legyen.
  • Milyen kertet szeretne? Gondozásmentest kertet? Vagy inkább egy dús növényesítéssel kialakítót kertet szeretne? Ez függ attól, hogy mennyi időnk van arra, hogy kertészkedjünk.  A növényesítésnél, a terek kialakításánál ezeket a tényezőket figyelembe kell venni mindenképp. Ha Ön szeretné gondozni kertjét, akkor ezt is figyelembe kell venni és ennek tükrében kialakítani, hogy a fenntartás a későbbiekben ne legyen túl bonyolult. Szóval ezt is figyelembe kell venni a kertervezés gondolatánál, hogy Ön vagy esetleg egy kertész fogja elvégezni ezt a feladatot.  A gondozásmentes kertet nem úgy kell elképzelni, hogy semmi dolgunk nem lesz a kertünkel! Ilyen nem létezik, viszont ki lehet úgy alakitani a területeket, illetve a növények kiválasztásánál ezt figyelembe véve meglehet úgy tervezni, hogy viszonylag kevés energiával gondozható legyen.
  • Fontos kérdés az is egy kerttervezés során, hogy hányan fogják használni a területet és milyen célból? Esetleg van kutya is? Ennek tükrében kell megtervezni az adott kertet, hogy ennek megfelelően bírja ezeket az igénybevételeket. 
  • Ha már kerttervezés akkor érdemes a gyepfelületekre is gondolni! Ilyenkor érdemes az automata öntözőrendszert is megtervezni, így előre láthatjuk a gerincvezeték nyomvonalát, az anyagszükségletet és az öntöző fejeknek a kiosztását is.

Kertépítő cégünk kiemelten a Velencei-tó körül, és 100 km-es vonzáskörzetében vállal kertépítést, fenntartást, tervezést, öntözőrendszer telepítést, kerítés építést és sok más zöldterület kezeléssel kapcsolatos feladatokat.

Ha egy olyan kertépítő céget keress, akikkel csak annyi a dolga, hogy kényelmesen végig nézze, ahogy álmai kertje megépül, akkor jó helyen jár. Válasszon szolgáltatásaink közül és kérje ingyenes árajánlatunk! https://premiumkertepito.hu/szolgaltatasaink