Kivitelezés

Vállaljuk meglévő kertek minőségi felújítását, új kertek építését, tervezését. Automata öntözőrendszer telepítést, térkövezést, fakivágást, zöldhulladék elszállítás, állandó vagy alkalmi kertfenntartást és sok más zöldterület gondozással kapcsolatos feladatokat válaszon szolgáltatásink közül és kérje ingyenes árajánlatom.

Webshop

Vásároljon a szakembertől, így biztosan nem nyúl mellé! Cégünk nem csak kivitelezéssel foglalkozik, hanem minőségi és folyamatosan bővülő termékek érékesítésével is, így mindenki megtalálhatja a kertépítési és ház körüli projektjéhez szükséges termékeket. Nézzen szét kertészeti Webshopunkban, ha segítségre van szüksége keressen örömmel segítek. 

 

Kedvezmények 

Felhívnám a figyelmet a szezon előtti kedvezményünkre! Ha komplett kertépítéssel bízza meg csapatunkat, amely legalább magában foglalja a kerttervezést, kertépítést, automata öntözőrendszer telepítést akkor az öntözőrendszer anyagár végösszegéből 20% kedvezményt biztositok. Az automata öntözőrendszer anyagár kedvezmény 2021.03.20-ig érvényes.

Ajándék

És még nincs vége! Az általunk megépített kertek mellé egy fél évre szóló kertfenntartási tanácsadást biztosítok, hogy biztosan szép és üde maradjon kertje a továbbiakban is.