Miért hasznos a Husqvarna robotfűnyíró?

Rohanó világunkban a kényelem és az egyszerűség nagyon nagy előny egy-egy termék megvásárlásánál. Ez a kertgondozásnál sincs másképp, ezért egy Husqvarna robotfűnyíró segítségével nagyon sok időt és energiát spórolhat. Husqvarna robotfűnyírónk használata, amellett, hogy időhatékony, nagyon precíz végeredményt is hoz a gyepünket tekintve.

Mik a robotfűnyíró előnyei?

- a robotfűnyíró előnye, hogy segítségével dús, egyenletes pázsitot kapunk

- a robotfűnyíró előnye, hogy használata környezetkímélő, ugyanis a levágott fű komposztként kerül a talajba

- a robotfűnyíró előnye, hogy a rendszeres fűnyírás visszaszorítja a gyomok növekedését

- a robotfűnyíró előnye, hogy minimális a karbantartási költsége, ugyanis nem kell benne olajat cserélni vagy benzinre költeni

- a robotfűnyíró előnye, hogy mobiltelefonról vagy tabletről is egyaránt nyomon tudjuk követni a fűnyírórobotunk működését. Illetve még olyan lényeges beállításokat is kezelhetünk vele, mint például a vágás magassága. Az alkalmazás használatával bárhonnan be tudjuk állítani a kívánt beállítást a robotfűnyírónknak. Az alkalmazás letisztult és használata egyszerű, ezért bárki számára könnyen elsajátítható.

A precíz robotfűnyíró

A robotfűnyíró a gyepünk minden egyes sarkát megtalálja, amin belül szabálytalan mintázatokkal mozog, ezáltal nincsenek vonalak vagy jól látható nyírás nyomok. A robotfűnyíró esőben, nehéz terepen is megállja a helyét és az útjába kerülő akadályok sem ártanak neki. Miután végzett a fűnyírással, a kiinduló pontjára tér vissza.

Az ideális robotfűnyíró

Az ideális robotfűnyíró mindenkinek egyedi, ugyanis a kertünk méretétől, elrendezésétől és dőlésszögétől is függ. A robotfűnyíró telepítés elvégzéséhez mindenképp tanácsos szakember segítségét igénybe venni. Ha robotfűnyíró kiépítésén gondolkodik akkor jó helyen jár! Keresse csapatunkat bizalommal és kérje ingyenes árajánlatunk. A robotfűnyírók árából 10% kedvezményt tudunk biztosítani amennyibben csapatunk végzi a kiépítést.

 

A szép kerthez vezető útért keresse kertépítő csapatunkat és kérje ingyenes árajánlatunk még ma

📞 0620/511-7439
📩 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.