Műfű 2

Holland pázsit

Egy pázsit, amit nem kell gondozni és mégis szép marad. Ha eddig úgy gondolta, hogy a műfű nem elég természetes, akkor ismerje meg a holland pázsitot, ami rengeteg változatban elérhető.

Esztétikus és természetes hatás

Több féle súly, magasság és fűszerkezet közül választhat, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelő pázsitot telepítsük.

Gondozásmentes

Nem igényel se locsolást se fűnyírást. Nincs többé gyom és a sár miatt sem kell többé aggódnia.

Kutyabarát

Ellenáll az ásásnak, kaparásnak és a szaladgálásnak, de a kutyák mégis imádják, mivel a sűrű gyökérrésznek köszönhetően nem lapul le és természetesen puha.

A Holland pázsit telepítése lépésről lépésre

A kiválasztott műfű után, kezdődik a földmunka, vagyis a terep egyenletessé tétele. Ezután a geotextília leterítése következik, ami véd a gyomok ellen, ugyanakkor átengedi a csapadékot a föld mélyebb rétegeibe. A geotextília fölé egy 10-20 cm-es alap kerül murvából és homokból. A legfelső réteg a kvarchomok, amit a kiegyenlítés céljából szórunk le. Majd jöhet a műfű lerakása, amit egy éles késsel vágunk méretre. Ha minél stabilabban szeretnénk a műfüvet a helyén tartani, akkor érdemes a ragasztást választani. Ahol gyakori vendég a vakond, ott vakondháló is alkalmazható igény szerint.

Ezen kívül a műfű kerülhet még teraszokra, erkélyekre, ahol nincs szükség fölmunkálatokra. Járólapra és betonra is ragasztható, ami el is hagyható, ha nehezebb bútorokkal lesz lesúlyozva.

  • Kertbe
  • Teraszra
  • Erkélyre
  • Játszótérre
  • Sportpályára