Kertépítés

Bár minden táj- és kertépítési projekt eltérő lehet, a tereprendezőink több alapelvet követnek. Ide tartozik a méret, az egyensúly és az egység, a hangsúly, a textúra, a forma és a szín. Mindegyik elv összekapcsolódik a másikkal, tereprendező csapatunk feladata, hogy egy nagy egésszé gyúrja a vevői igényeket az esztétikussághoz szükséges alapelvekkel.

A kertépítés alapjai

Ahogy minden építkezés tervezésénél és megkezdésénél, úgy kertjeink alapjait is szigorú műszaki előírások szabják meg, amelyek biztosítják, hogy méretétől, alakjától, költségétől vagy egyszerűségétől függetlenül az álomkert évekig fennmaradjon. Az előírások betartása segít, hogy az Ön és családja által megálmodott kert sokáig pompázzon otthona körül. Az alapok megszilárdítása kulcsfontosságú szempont minden kerti projektnél. Az, ami a felszín alatt történik, gyakran ugyanolyan fontos, mint ami feleszínen történik.

A kertépítés költségei

A kert fejlesztéséhez szükséges anyagok és szakértelem nem tartozik a legolcsóbb munkálatok közé, a projekt mérlegelésekor fel kell készülnie arra, hogy megértse ezeket a költségeket. A költségek megértése során biztos lehet abban, hogy a beruházást a legjobb színvonalon és a lehető legjobb minőségű anyagok felhasználásával végzik.

A kertépítés lényege

Ha régóta „üldözi” Önt álmai kertjének eszményképe és szeretne belevágni egy olyan projektbe, melynek eredménye minden képzeletét felülmúlja majd, akkor forduljon hozzánk bizalommal! A szakértelem, illetve a munkára és környezetre való igényesség számunkra ugyanolyan fontos, mint az Ügyfeleinknek, így hatalmas értéknek tartjuk, hogy munkánkkal álmok életre hívását gyakorolhatjuk nap mint nap.