Kerítés

3D táblás kerítés

Ha gyors, biztonságos és esztétikus megoldást keres a 3D kerítés panel az egyik legjobb megoldás. Ez készülhet beton vagy zsaluköves alapra egyaránt. Hosszú élettartamát pedig a horganyozásos eljárásnak köszönheti.

Zsalukőkerítés

Ez a fajta kerítés egy jó alapból, ragasztóból, hálóból és nemes vakolatból felépülő esztétikusan burkolt kerítés. Lábazati burkolással látjuk el, hogy az alsó részeken is sokáig megőrizze eredeti színét, de akár a teljes kerítést is burkolhatjuk. Továbbá fedőlappal óvjuk, hogy az eső víz ne álljon meg a tetején és okozzon fagykárokat.

Drótkerítés

Egy minőségi drótkerítés is hosszú évekig szolgálhatja tulajdonosát. Oszlopai készülhetnek fémből, betonból és fából egyaránt. A fém oszlopokat beton alapba építjük, hogy egy biztos lábakon álló kerítés készülhessen. Majd az oszlopok közé drótot húzunk, melynek feszítését feszítőcsavarokkal oldjuk meg.  

Vasszerkezet készítés és lakatos munkák

Toló kapuk, egy vagy két szárnyas kapukhoz egyedileg elkészítjük a teljes vasszerkezetet, minden egyéb lakatos munkával együtt.

Kapuk automatizálása

Egy kapu automatizálása nagyban hozzájárul a mindennapi életünk könnyebbé tételéhez. Hisz gondolja csak el, hogy nem kell többé ki- és beszállnia a kocsiból azért, hogy a kaput kinyissa vagy bezárja. Csak egy gombnyomás és már indulhat is!