Füvesítés

Földünkön számos fűfajta létezik, amelyek mindegyike különböző tulajdonságokkal rendelkezik. Általában a kezelt sportfüves stadionokban csúcsminőségű rozsfajtákat használnak, ahol a rendszeres öntözés, trágyázás és karbantartás a szokássá vált. A fű polgári alkalmazását tekintve ritkán vesznek figyelembe bármilyen folyamatos karbantartást a füvesítés befejezése után. Ezért fontos számos tényező megértése a növénytakaró hosszú távú sikerének biztosítása érdekében.

A füvesítés szépsége

A gyep egy olyan terület, ahol a füvet a táj zöld szőnyegeként termesztik, ez minden kert alapvető jellemzője. A kert szépségének fokozására szolgál, legyen az kisebb vagy nagyobb. A gyep megfelelő karbantartása döntő szerepet játszik minden kerttervezésben. Egy gyönyörű, jól karbantartott gyep az egész kertet különlegessé varázsolhatja, míg a nem gondozott gyep teljesen tönkreteheti szépségét.

Találja meg a tökéletes fűfajtát a gyepszőnyeg telepítési és füvesítési projekthez!

Mielőtt nekiállna egy bizonyos fűmagot alkalmazni a kertje csupasz foltjain, győződjön meg róla, hogy melyik fűmag érzi majd legjobban magát a kertjében. A legtöbb kertben egy strapabíró gyepkeverék jól megállja a helyét. Ezek a magkeverékek általában évelő füvet tartalmaznak, amely alkalmas az általános célú gyep megoldására.

Természetes gyepszőnyeg telepítése

Kilépni a házból és átsétálni a természetes fűre vagy kinézni az ablakon, hogy szemet gyönyörködtessen a zöld fűszőnyegen, ma már nem csak álom. Ezt az elképzelést valósággá alakíthatja a modern gyepszőnyegek segítségével. Végül is semmi nem köt össze jobban a természettel, mint a friss levegővel teli tüdő és egy zöld gyepszőnyeg a lábunk alatt.

A szép kerthez vezető útért keresse kertépítő csapatunkat és kérje ingyenes árajánlatunk még ma.

Tel: +3620/511-7439

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.