premium garden design optimized   Kertpts Automata ntzrendszer gyepsznyeg A szp kerthez vezet t

Kedves látogatók!

Szász Sándor Arnoldnak hívnak és  több mint egy évtizede foglalkozok zöldterület gondozással, ebből kifolyólag nagy tapasztalatom van. De ettől függetlenül folyamatosan fejlesztjük tevékenységünket minden téren, mert fontosnak találom a fejlődést, korszerűsítést.

A megfelelő partnereimnek köszönhetően, mindig biztosítani tudjuk a minőségi anyagokat. Munkáim során, számomra az elégedett ügyfél a minőség és a lelkiismeretes munka a  legfontosabb.

Cégünk kiemelten a Velencei-tó körül, és 100 km-es vonzáskörzetében vállal kertépítést, fenntartást, tervezést, öntözőrendszer telepítést és sok más zöldterület kezeléssel kapcsolatos feladatokat, de kereshet az ország bármely pontjáról örömmel állunk rendelkezésére.

Kivételesnek mondhatóm magam, mert a munkám egyben a hobbim is, ezért garantálhatom, hogy szenvedéllyel és a maximumot kihozva fogom megépíteni az álmai kertjét. Ha olyan kertépítőt keres, aki megbízható, precíz, minőségi munkát végez és szenvedéllyel végezni a munkáját, akkor jó helyen jár!

Nem utolsó sorban, aki kertépítő csapatunkat válassza az nem csak egy egyszerű szolgáltatást fog kapni, hanem a továbbiakban is számíthat ránk, illetve segítjük ügyfeleinket abban, hogy kertjük szép is maradjon. Hiszen a továbbiakban a fenntartás határozza meg, hogy mennyire lesz szép és üde! A szakszerű kertfenntartás is ugyanolyan fontos, mint a kert megépítése.

Cégünk nem csak kivitelezéssel foglalkozik, hanem az általunk használt termékek árusítássával is. Kertépítő csapatunk kizárólag olyan minőségi termékekkel dolgozik, illetve árusítunk a webshopunkban egyaránt, amelyekkel már több éves felhasználási tapasztalattal rendelkezünk. Éppen ezért bátran ajánlom a termékeinket, a megfelelő felhasználás esetén garantált a szép végeredmény. 

Keressen bizalommal és kérjen igyenes árajánlatot csapatunktól!