premium garden design optimized   Kertpts Automata ntzrendszer gyepsznyeg A szp kerthez vezet t

Kedves látogatók!

Szász Sándor Arnoldnak hívnak és  több mint egy évtizede foglalkozok zöldterület gondozással, ebből kifolyólag nagy tapasztalatom van. De ettől függetlenül folyamatosan fejlesztjük tevékenységünket minden téren, mert fontosnak találom a fejlődést, korszerűsítést.

Minőségi és gyors kivitelezés:

Célunk, hogy minőségi anyagokat használjunk fel, és ezzel biztosítsuk, hogy munkánk minősége a felhasznált anyagoktól kezdve egészen a kivitelezésig tökéletes legyen. Minden feladatra megfelelően gépesítve vagyunk ezért így garantált a gyors, és precíz munka. Munkáim során, számomra az elégedett ügyfél a minőség és a lelkiismeretes munka a  legfontosabb.

Kivételesnek mondhatóm magam, mert a munkám egyben a hobbim is, ezért garantálhatom, hogy szenvedéllyel és a maximumot kihozva fogom megépíteni az álmai kertjét. Ha olyan kertépítőt keres, aki megbízható, precíz, minőségi munkát végez és szenvedéllyel végezni a munkáját, akkor jó helyen jár!

Teljeskörű szolgáltatás:

Kertépítő csapatunk a 3 D-s kerttervezésen át a kertépítést és még a fenntartást is örömmel vállalja! További szolgáltatásaink között szerepel az automata öntözőrendszer kiépítése, robotfűnyíró telepítése, gépi földmunkák, térkövezés, járdák/tipegők kialakítása, fakivágás, zöldhulladék elszállítás és még sok más zöldterület kezeléssel kapcsolatos feladat! Örömmel segítünk akár egy-egy részfeladatban vagy akár egy teljes komplex kivitelezésben is.

Kivitelezés egy kézben:

A Premium Garden Design csapatától egy kézből és minden téren egyszerű és kényelmes szolgáltatást kaphat! Cégünk széleskörű tapasztalattal rendelkezik, azonban folyamatos fejlesztéseket és modernizációt végzünk tevékenységünk javítása érdekében, mivel kiemelkedő fontosságúnak tartom a fejlesztést, korszerűsítést.

Kommunikáció:

Folyamatos kommunikációt tartunk fenn az ügyfeleinkkel, hogy mindig tisztában legyenek a projekt állapotával az átláthatóság érdekében.

Garancia:

Az általunk elvégzett munkára több éves garanciát vállalunk, és ráadásul, ha saját kezűleg szeretnéd végezni a fenntartást, szívesen elmondjuk mit és hogyan érdemes csinálni. Az ügyfél elégedettsége mindig elsődleges számunkra. A több éves garancia nem csupán egy ígéret, hanem bizonyíték arra, hogy ha bármilyen probléma merül fel, csapatunk azonnal intézkedik és ingyenesen elvégzi a szükséges  javításokat.

Az ország melyik területén vállalunk munkát? 

Cégünk kiemelten a Velencei-tó körül, és 100 km-es vonzáskörzetében vállal munkát cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt a kisebb kertektől a nagyobb területekig

Keressen bizalommal és kérjen igyenes árajánlatot csapatunktól!

https://premiumkertepito.hu/kapcsolat