Miért jár jól, ha kertépítő csapatunkat válassza kerttervezés ügyben? 
Egyszerű! Mert egy kézben megkaphat mindent a kerttervezéstől a kivitelezésen át, örömmel vállaljuk a fenntartását is! 
 
 
 

Nem esztétikus a gyeped? Esetleg foltos, gombás a gyeped és nem éred el a kívánt eredményt? Sok szempont szóba jöhet, hogy mi a probléma hiszen minden kert egyedi, éppen ezért mindig más a bevált módszer ezért fontos a helyszíni állapotfelmérés. Jó hírünk van, sok esetben az egész gyepet nem kell újravetni vagy igény esetén gyepszőnyegezni, mivel feljavítható de sajnos előfordulhat, hogy újravetést kell alkalmazni.

premium-garden-desing---minden-ami-kert-kert-automata-ntzrendszer-gpi-fldmunka-trkvezs-robotfnyr_optimized

 

Tavaszi gyepkarbantartás fontossága

 
Egy gyep életében elengedhetetlen a tavaszi indítási folyamat elvégzése, mert így tudjuk megfelelő kondícióba hozni és így biztosítva, hogy szép, erős és üde legyen gyepünk. Nyilván most a tavaszi gyep indításról beszélünk, de hozzá tenném, hogy ugyanolyan fontos az év közbeni gyep fenntartása és a tél előtt a befejezés is.
 

trkvezs_fvests_gyepsznyeg_gpi_fldmunka_ntzrendszer

Néhány információt szeretnék megosztani veletek a fűmagvetésről és a gyepszőnyeg telepítésről.

 
A kertfelméréseim során mindig megkérdezik, hogy a gyepszőnyeget vagy a fűmagvetést ajánlom. Egy kertépítés, kertfelmérés során első körben az ügyfél igényeit mérem fel és utána tudunk elindulni a közös úton, ahol ár/értékarányban a legjobb lehetőséget tudom felajánlani. Nyilván a gyepszőnyeg telepítési ára magasabb, mint egy fűmagvetésé de mindent figyelembe véve megpróbálok segíteni, hogy biztos döntést tudjon hozni. Eddig senkisem bánta meg, hogy gyepszőnyeget telepítettünk kertjében, de a minőségi fűmagoknak köszönhetően gyönyörű fűmagvetés referenciákkal is rendelkezzünk, amelyeket úgyszintén bátran ajánlok. A fenti képen egy minőségü fűmagvetés referenciánk látható.
 

Prémium Kert

Automata öntözőrendszer

Az automata öntözőrendszer elengedhetetlen a szép kertek érdekében. Mint kertépítő és értékesítő pontosan tudom, hogy az automata öntözőrendszer nélkül sosem lesz igazán szép egy kert! Összefoglaltam, hogy miért fontos az automataöntőrendszer, illetve az előnyeit és néhány tanáccsal is szeretnék segíteni a meglévő automata öntözőrendszerrel rendelkező kertbarátoknak